Tuesday, March 5, 2013

Sahabat Ku Dalam Kesedihan..

Nama dia Rara, die ni mmg commey je, sape tak kenal dia mmg akn ckp dia sombong.. She's a nice person & dia ade sifat pelik taw.. dia suke bela ULARRRRR!!!! argghh!!! geli nye nk pegang ular... mcm mane ntah die bole x geli, haishhhhhh... okay berbalik pd cite asal si Rara ni dia selalu sedih je tp x nak luahkan.. selambe je die layan membe2 mcm xde pape... im respect with you RARA!!!! :) SHE'S AWESOME BEBEH!!! lepas ni tamo laa sedey2 lagi ye.. klu sedey jgk nak tepek tisu kt mata tu bia xde airmata kua... HAHAHAHA :D ingat tau kalau sedey jgk kena senyum even FAKE SMILE sekalipon.. kalau x bole senyum jugak tgk cermin then buat muka paling buruk.. mesti gelak punya.. HAHAHAHA :D ok lah penat lah menaip pnjang2 ni Rara.. meyh lanje Teh 0 ais segelas... HEHEHEHHEHE Cheers Rara (^_~)

No comments: